Kommunale

Udviklingen går i retning af eldrevne kørtøjer.

Fremtidens bilpark

Udviklingen går i retning af eldrevne kørtøjer. Og forventningerne til antallet og placeringen af opladnings muligheder til elbiler vokser.

Attraktivt

Med et netværk af opladere på jeres offentlige arealer, gør I det mere attraktivt for jeres borgerer at skifte over til en elbil. I giver elbilisterne flere muligheder for at få strøm på bilen, når de er på farten i jeres kommune.

Service & Reperation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Kommunale

Fremtidens bilpark

Udviklingen går i retning af eldrevne kørtøjer. Og forventningerne til antallet og placeringen af opladnings muligheder til elbiler vokser. Det vil den også gøre hos jeres borgerer i takt med, at flere og flere køber en elbil.

Kommunale

Gør det attraktivt

Med et netværk af opladere på jeres offentlige arealer, gør I det mere attraktivt for jeres borgerer at skifte over til en elbil. I giver elbilisterne flere muligheder for at få strøm på bilen, når de er på farten i jeres kommune. Samtidig bidrager I til at nedbringe trafikstøjen og skabe et bedre lokalmiljø, samt reducere jeres CO2–fodspor.

Har I allerede udskiftet jeres flåde til elbiler? Så er vi klar til service og reparation af jeres biloplader. Så de afdelinger, hvor bilen er et vigtigt redskab, altid har en fuld tank til dagens transport.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder om evpower

Vores nyhedsbreve er spækket med alt det seneste fra evpower: nyheder, events, produktinformation m.m.

Kontaktoplysninger

 

+45 42 52 79 13

kontakt@evpower.dk

CVR: 40436227