Er du en af dem uden egen P plads?

Vil du også gerne bidrage til et bedre miljø og skifte til en elbil. Men desværre ikke har egen indkørsel eller P plads. Fortvivl ej, vi har løsningen! Helt uden at du drukner i besværlig administration eller komme til at mangle energi til turen i morgen.

Læs mere her


For virksomheden

Overvejer din virksomhed at skifte “flåden” ud med elbiler ? Eller bare give jeres kunder og medarbejder mulighed for at kunne oplade bilen ? Så har vi en prisbevist totalløsningen, der heller ikke giver jer mere administration eller andre udfordringer.  Der er selvfølgelig også den mulighed, at jeres virksomhed kan styrke naboskabet til nærliggende boligforeninger ved at tilbyde, jeres tomme P pladser om natten til at lade op på.

Læs mere her


Ladestander til det Kommunale

Kommuner kan, ved at være forgangsbillede for borgerne, vise vejen til en grønnere omstilling. En simpel udskiftning af jeres fossil-drevne køretøjer til el drevne, vil nedsætte drift og vedligeholdelsen af “flåden”. I forbindelse med skiftet og etablering af de nye ladefaciliteter, ville det være oplagt at etablere lademuligheder ved andre kommunale bygninger. På den måde vil både jeres medarbejdere og borgere have glæde af laderne når de er på farten i jeres kommune.

Læs mere her


Service og Reparation af elektriske kørtøjer og lader

Har du en “flåde” af elbiler, elcykler eller elektrisk løbehjul der skal være køreklar hverdag ? Eller vil du gerne have sikkerheden for, at du altid kan stå op til et sæt rullende hjul og en “fuld tank” ? Så har vi flere forskellige løsninger, der sikre dig den mulighed.

Læs mere her


Installation

Med et stort landsdækkende netværk af elektriker, tilbyder evpower ikke kun salg, men en samlet løsning lige fra første kontakt til færdig produkt. Men ingen opgave er for lille, så skal du bare have byttet en eksistere lade med en ny, så giv os et ring og lad os få en uforpligtende snak om netop din opgave.

Alle hverdage fra kl. 8-16.
Tlf. 42 90 7 9 13


Administration

At hold styr på alle ladesessioner fra de forskellige bruger, er heller ikke noget du behøver at bekymre dig om, det klare vi også. Uanset om I kun er 2 elbilister eller 1000+ bruger i en gruppe, så er det en og samme pris for alle.

Læs mere her