For virksomheden

Ønsker I som virksomhed en grønnere profil og dermed en udskiftning af virksomhedens bilerne til elbiler? Eller er det et større ønske fra medarbejderne og kunderne om muligheden for at kunne lade bilen på virksomhedens p-pladser? Så har ev power en prisbevist totalløsning, som kan tilpasses efter jeres eget ønske og behov.

Jeres virksomhed kan også drive større P-arealer og i den forbindelse være en aktiv spiller i den grønne omstilling. Ved at etablere lademuligheder på jeres P-arealer, giver I de nærliggende boligforeninger en mulighed, som de ellers ikke selv har. Jeres virksomhed får derved større aktivitet på de ellers tomme p-pladser. Uanset løsning, står vi fra ev power klar til at håndtere hele projektet fra første kontakt til den færdige ladeløsning er klar til brug.

Mulighederne er mange og ev power har en prisbevist løsning til dem alle. Kontakt os på mail eller ring på 42 90 7 9 13 alle hverdage i mellem kl. 8 – 16 og lad os få en uforpligtende snak om netop en ladeløsning til jer.