Ladeløsninger til kommuner

Kommunale

Kommuner kan, ved at være forgangsbillede for borgerne, vise vejen til en grønnere omstilling. En simpel udskiftning af jeres fossil-drevne køretøjer til el drevne, vil nedsætte drift og vedligeholdelsen af “flåden”. I forbindelse med skiftet og etablering af de nye ladefaciliteter, ville det være oplagt at etablere lademuligheder ved andre kommunale bygninger. På den måde vil både jeres medarbejdere og borgere have glæde af laderne når de er på farten i jeres kommune.

Fremtidens bilpark

Udviklingen går i retning af eldrevne kørtøjer. Og forventningerne til antallet og placeringen af opladnings muligheder til elbiler vokser.

Attraktivt

Med et netværk af opladere på jeres offentlige arealer, gør I det mere attraktivt for jeres borgerer at skifte over til en elbil. I giver elbilisterne flere muligheder for at få strøm på bilen, når de er på farten i jeres kommune.

Gør det attraktivt.

Med et netværk af opladere på jeres offentlige arealer, gør I det mere attraktivt for jeres borgerer at skifte over til en elbil. I giver elbilisterne flere muligheder for at få strøm på bilen, når de er på farten i jeres kommune. Samtidig bidrager I til at nedbringe trafikstøjen og skabe et bedre lokalmiljø, samt reducere jeres CO2–fodspor.

Har I allerede udskiftet jeres flåde til elbiler? Så er vi klar til service og reparation af jeres biloplader. Så de afdelinger, hvor bilen er et vigtigt redskab, altid har en fuld tank til dagens transport.