Service & Reperation

Udviklingen går i retning af eldrevne kørtøjer.

Service er mere end et smil

Service er mere end bare et smil, og derfor er alle vores kørende servicemedarbejdere hos ev power erfarende teknikker.

Serviceaftale plus

Med en serviceaftale Plus til 349 kr. pr. måned pr. ladestation – uanset mærke*, få du et årligt service eftersyn af billaderen og grundig gennemgang, samt test af el installation dertil.

Serviceaftale

Med en service aftale til 149 kr. pr. måned pr. ladestation – uanset mærke*, kan vi tilbyde at være på pletten den næstkommende hverdag, hvis uheldet skulle ske at din billader er ude af drift.

Service & Reperation

Service er mere end bare et smil

Service er mere end bare et smil, og derfor er alle vores kørende servicemedarbejdere hos ev power erfarende teknikker. Netop dette gør at vi også tilbyde at servicere og reparere alt inden for elektriske køretøjer og ladere.

Hovedparten af alle vores opgaver drejer sig om elbilladere. Derfor har vi valgt at tilbyde serviceaftaler på alle mærker af elbilladere, som de eneste på market. Så om din lader er fra Schneider Electric, ABB, Hager eller en af de mange andre udlandske mærker, der er på det danske marked i dag, så er vi klar til at servicere den med et smil.

Vi reperarer ikke elektriske køretøjer, men derimod alt inden for laderene dertil.

ev power er samlet, så evpower uden mellemrum (gældre over alt)

Service

Serviceaftale

Med en service aftale til 149 kr. pr. måned pr. ladestation – uanset mærke*, kan vi tilbyde at være på pletten den næstkommende hverdag, hvis uheldet skulle ske at din billader er ude af drift. Kan vi ikke få liv i din lader på stedet, så udskiftes den med en ny eller en midlertidige ladeløsning.

Ønsker du at vide mere, så kontakt os på mail eller ring på 42 52 79 13 alle hverdage i mellem kl. 8 – 16 og lad os finde den bedste løsning til jer.

* Kræver at serviceaftalen er etableret i forbindelse med opsætning og i brugtagning af en ny elbillader. Skulle du ønsker at få en serviceaftale på en eksistere lader er vi bestemt ikke afvisene over for dette. Kontakt os og lad os få en snak om din lader.

Service

Serviceaftale Plus

rykker ud samme dag din lader er gået i stykke. Kan vi ikke få liv i din lader på stedet, så udskiftes den med en ny eller en midlertidige ladeløsning.

Ønsker du at vide mere, så kontakt os på mail eller ring på 42 52 79 13 alle hverdage i mellem kl. 8 – 16 og lad os finde den bedste løsning til jer.

* Kræver at serviceaftalen er etableret i forbindelse med opsætning og i brugtagning af en ny billader. Skulle du ønsker at få en serviceaftale på en eksistere lader er vi bestemt ikke afvisene over for dette. Kontakt os og lad os få en snak om din lader.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder om evpower

Vores nyhedsbreve er spækket med alt det seneste fra evpower: nyheder, events, produktinformation m.m.

Kontaktoplysninger

 

+45 42 52 79 13

kontakt@evpower.dk

CVR: 40436227